Έπιπλο Τοκατλίδης Κατερίνη

Shop

Υπηρεσίες

Κοντά σας όποτε μας χρειαστείτε.

Επισκευές παλιών επίπλων

Βρίσκουμε το στυλ σας.

Αυτό που κάνει τα έπιπλα Τοκατλίδη να ξεχωρίζουν είναι η αγάπη μας για το έπιπλο από την σύλληψη του σχεδίου, την κατασκευή, την παράδοση ως την επισκευή του. Κάθε κομμάτι μας ειναι φτιαγμένο για να ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σας.

Επισκευάζουμε παλιά έπιπλα.

Η σχέση μας με τους πελάτες μας είναι διαχρονική καθώς μεταχειριζόμαστε όλα τα έπιπλα τους σαν δικά μας. Το άρτια εξοπλισμένο και εξειδικευμένο εργαστήριο μας, παρέχει υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για κάθε έπιπλο είτε το αγοράσατε από μας είτε όχι.

Κοντά σας και στη μεταφορά.

Το ΕΠΙΠΛΟ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗΣ στην Κατερίνη είναι μια εταιρία που ξέρει να παρέχει μόνο το καλύτερο, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη σε όλους τους τομείς. Έτσι λοιπόν φροντίζουμε τα έπιπλα σας να παραδοθούν στον τελικό προορισμό τους με την μέγιστη προσοχή κατά τη μεταφορά τους, προς αποφυγή οποιασδήποτε ζημιάς.

Κάθε κομμάτι επίπλου μας, είναι φταγμένο με ποιότητα, μεράκι, και μακροζωϊα στο μυαλό. Η ποιότητα των προϊόντων μας, διασφαλίζει ότι θα κρατήσουν για γενεές και θα γίνονται ομορφότερα όσο περνάει ο καιρός. Είμαστε εδώ πάντα για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη λύση στο όποιο πρόβλημα έχετε και είμαστε μόνο ένα email ή ένα τηλέφωνο μακρυά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ ΣΕ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ.

ΤΙΜΕΣ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ.

ΑΞΙΑ

ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΟ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Στο Έπιπλο Τοκατλίδη, είμαστε περήφανοι για τα ποιοτικά προϊόντα, τις προσιτές τιμές και τις πρώτης κλάσης υπηρεσίες για λογαριασμό όλων των πελατών μας.